VE

Volilna enota I

VO

Volilni okraj Jesenice

Poslanska pisarna

Cesta železarjev 8a, Jesenice

Sem mama, bivša športnica in podjetnica. Po izobrazbi sem diplomirana ekonomistka, prihajam iz Gozd Martuljka v občini Kranjska Gora. V preteklosti sem aktivno trenirala alpsko smučanje. Po končani športni karieri sem se lotila študija ekonomije in delala kot vodja učiteljev v smučarski šoli. Postala sem tudi članica Demonstratorske vrste za alpsko smučanje DEMO TEAM Slovenija.

Želim pomagati pri ustvarjanju bolj pravične in enakopravne družbe ter bolj svobodne države.

Ustanovila sem podjetje za športno in gostinsko delavnost, ki sem ga vodila skoraj devet let, do epidemije covida 19, nato pa sem se zaposlila na sodišču. Od leta 2014 sem kranjskogorska občinska svetnica, predsednica odbora za negospodarstvo in javne službe družbenih dejavnosti. Sem tudi članica uprave Športnega društva Kranjska Gora.

Gibanju Svoboda sem se pridružila, ker želim prispevati svoje znanje in izkušnje k boljšemu življenju ljudi. Želim pomagati pri ustvarjanju bolj pravične in enakopravne družbe ter bolj svobodne države. Zavzemam se za spoštovanje ustave, boljši zdravstveni sistem, zeleni preboj, hitrejši razvoj domačega gospodarstva in za neodvisnost sodstva. Rada imam ljudi, zato si želim, da bi bilo vsem Slovencem in Slovenkam dobro.

Sledi mi

Odbori v katerih sodeluje

Podpredsednica Komisije za odnose s Slovenci v zamejstvu in po svetu Članica Komisije za poslovnik Članica Odbora za izobraževanje, znanost in mladino