VE

Volilna enota VII

VO

Volilni okraj Maribor 2

Poslanska pisarna

Ulica 10. oktobra 4, Maribor

Rojena sem v »totem« našem Mariboru. Tu sem končala gimnazijo, med študijem prava pa odšla za ‘kratek’ čas v Švico. Moj Luzern se je podaljšal v dolgih 12 let, saj sem se s svojim delom, vztrajnostjo in nadaljnjim izobraževanjem povzpela do vodje kadrovske službe v eni večjih zavarovalnic v Švici.

V času prejšnje Janševe vlade, ko smo bili priča družbeni razdvojenosti in pomanjkanju spoštljive komunikacije, in ko je takratna politična oblast na vseh ravneh grobo spodkopavala naše demokratične vrednote, mi je bilo dovolj zgolj pasivnega nasprotovanja in sem se odločila pridružiti Gibanju Svoboda.

Po vrnitvi v Maribor sem se podala na samostojno pot v lokalnem okolju, zadnjih šest let pred nastopom poslanskega mandata pa sem delala v podjetju, ki z mednarodnimi projekti uspešno ustvarja priložnosti za organizacije, nadgrajuje zaposlitvene in karierne potenciale posameznikov ter tako prispeva k razvoju družbe. Sem žena, mati dveh sinov, ‘požiralka’ knjig in hokejska navdušenka. Sem človek visokih moralnih vrednot, ki spoštuje različnost in dialog.

V času prejšnje vlade Janeza Janše, ko smo bili priča družbeni razdvojenosti in pomanjkanju spoštljive komunikacije, in ko je takratna politična oblast na vseh ravneh grobo spodkopavala naše demokratične vrednote, mi je bilo dovolj zgolj pasivnega nasprotovanja in sem se odločila pridružiti Gibanju Svoboda. Strankina vizija razvoja Slovenije v prihodnje namreč sovpada z mojimi vrednotami. Kot poslanka sem lahko dejavno vključena v reševanje najbolj perečih družbenih problemov.

Sledi mi

Odbori v katerih sodeluje

Podpredsednica Odbora za obrambo Članica Odbora za zadeve Evropske unije Članica Odbora za kulturo