Zdenka Ploj
Kandidatka za županjo
občine Šentilj
Zdenka_Ploj_GS_corr_001_1920x1920_2

Sem magistrica turizma in verjamem v medsebojno spoštovanje in sodelovanje za boljši jutri. Že v študentskih letih sem se izkusila v podjetništvu, ko sva se prijateljico ukvarjali z distribucijo italijanskih oblačil. 

Kasneje me je poslovna pot peljala do Študentskega servisa Maribor, kjer sem bila finančna svetovalka direktorja.  Zadnjih 17 let sem aktivna na področju turizma - od vodenja hotela Donat do Save Turizem d.d. Trenutno sem direktorica Atlantida Boutique hotela v Rogaški Slatini. Ta hotel sem v letu 2013 načrtovala in gradila, od leta 2016 ga tudi uspešno vodim. 

V hribe me vlečejo prijatelji in kolo, če ne gre s kolesom, pa najdem pot peš. 

Pred občino Šentilj so ključna leta. Še kako dobro se zavedam, da se ne razvijamo enakomerno, prav tako je bilo v preteklih letih izgubljenih veliko priložnosti za večji in boljši napredek. Sosednje manjše občine nas ne smejo več prehitevati po levi in desni. Predvsem zaradi energetske krize bomo celovito pristopili k učinkoviti porabi evropskih sredstev, ki nam bodo omogočila izgradnjo potrebne infrastrukture, da ustvarimo samooskrbno in zeleno občino. Z izkoriščanjem sončne energije in lesne biomase, ki je je v naši občini na pretek, bomo našim prebivalcem zagotovili zmerne cene energije, ne glede na nihanja na podivjanem mednarodnem trgu energentov.

Iščite po celotni spletni strani: