Srečko Barbič
Kandidat za župana
občine Kranj
Srecko_Barbic_GS_corr_003_1920x1920_2

Po izobrazbi sem organizator dela, a svojo delovno pot sem pričel v gospodarstvu. Nabral sem si bogate izkušnje iz vodenja projektov, že zadnje desetletje pa sem direktor podjetja Lokainženiring.

Poleg delovnih izkušenj sem pridobil še veliko drugih znanj. Bil sem član upravnega odbora Gospodarske zbornice Slovenije za Gorenjsko Razvojnega sveta za Gorenjsko. V določenih obdobjih sem poleg tega opravljal funkcijo predsednika v organizacijah, kot so Tekaško smučarski klub TSK Triglav Kranj, Biatlon pri Smučarski zvezi Slovenije in rokometnem klubu Škofja Loka.

V prostem času se najraje ukvarjam s športom, obiskujem naravo s svojim štirinožnim prijateljem in potujem.

Ker sem ljubitelj narave, je moj cilj, da Mestna občina Kranj postane energetsko učinkovita in zelena prestolnica Gorenjske s celovito dolgoročno razvojno in prostorsko strategijo. Želim si, da bi Kranj postalo mesto, ki je lokalno, medgeneracijsko povezano, solidarno, ljudem prijazno, polno življenja in z možnostmi za svetlejšo prihodnost mladih. Seveda ne bomo pozabili na starejše in ljudi s posebnimi potrebami. Naša želja je, da z dialogom povežemo vse občanke in občane ter poskrbimo za njihovo varno prihodnost, kar vključuje tudi učinkovito ravnanje z vodo, energijo in odpadki.

Iščite po celotni spletni strani: