Renata Turk
Kandidatka za županjo
občine Kočevje
Renata_Turk_GS_corr_003_1920x1920_2

Sem Renata Turk, rojena, 27. 1. 1979, v Novem mestu, po izobrazbi magistra poslovnih ved, zaposlena zadnjih 13 let pri Upravni enoti Kočevje, kot svetovalka v oddelku za upravne notranje zadeve, od koder me večina občank in občanov tudi pozna.

V lokalnem okolju sem trenutno aktivna kot predsednica Sveta staršev v Osnovni šoli Stara Cerkev, članica Sveta Osnovne šole Stara Cerkev in članica Okrajne volilne komisije v Kočevju. Sem tudi partnerka in mama dveh sinov. Vse svoje dosedanje življenjske cilje sem dosegla. Za dosežek si štejem tudi to, da imam urejeno harmonično družinsko življenje, da imam z ljudmi odlične odnose in da v stvareh, ki jih počnem uživam. V prostem času rada berem, hodim in se z družino odpravim na izlet. Priložnostno rada preizkusim adrenalinske aktivnosti.

Zgodbe ljudi se me dotaknejo. Ni mi vseeno kakšna bo naša Kočevska v prihodnosti in kako bomo živeli ljudje v njej, zato se bom zavzemala ZA občino z ustrezno zdravstveno oskrbo, ZA občino varno občanom, ZA delovna mesta, ki so dobro plačana, ZA nadaljnji gospodarski razvoj in turizem s predpostavko na varovanju okolja in ohranjanju narave ter ZA čimprejšnjo izgradnjo hitre ceste in obvoznic. Delo županje bom opravljala poklicno, ker sem prepričana, da bom lahko le-tako prispevala za občanke in občane največ, saj si le-ti to zaslužijo.

Iščite po celotni spletni strani: