Marjan Žula
Kandidat za župana
občine Gornja Radgona
Marjan_Zula_GS_corr_012_1920x1920_2

Čeprav sem že dve leti upokojen, sem še vedno aktiven član družbene skupnosti. Dobrih 25 let sem bil ravnatelj radgonske glasbene šole, od leta 2008 do upokojitve pa direktor Doma starejših občanov Gornja Radgona.

V mladosti sem bil aktiven športnik košarkar, profesionalni glasbenik in lutkar. Deloval sem predvsem na kulturnem področju in prejel številne nagrade in priznanja (Gerbičeva nagrada, nagrada dr. Antona Trstenjaka, priznanje ZKO občine Maribor …).

Prosti čas, ki sem ga imel ob delu in vseživljenjskem izobraževanju vedno malo, sedaj rad preživljam z družino in vnuki, rad kaj preberem, predvsem pa rad rešujem sudoku in križanke.

Gornja Radgona mora postati prepoznavna občina, ki bo privlačna za bivanje, ustvarjanje in bo ponujala nove priložnosti. Z premišljenimi ukrepi in investicijami bomo z ekipo poskrbeli, da bo Gornja Radgona postala sodobno urejena občina, ki varuje naravne vire in skrbno ravna z omejenim prostorom. Kot prometno, administrativno in gospodarsko vozlišče lahko Gornja Radgona z nadaljnjim razvojem podjetniške aktivnosti, kulturne produkcije ter izmenjave s sosednjo Avstrijo še poveča svojo vlogo v širši regiji in čezmejnem prostoru.  

Iščite po celotni spletni strani: