Prvi dnevi Avtobusa Svobode

image0

Prvi dan smo v obiskali občine Log-Dragomer, Vrhnika in Borovnica, kjer smo se sestali tudi z župani, za konec pa se nam je ob povratki v Ljubljano pridružil še predsednik Gibanja dr. Robert Golob. V sredo smo nato krenili v Metliko, Semič in Črnomelj, kjer je tiste med nami, ki nismo iz teh koncev, pretresel pogled na žico ob meji. Četrtek je bil dan za Savinjsko in Koroško – obiskali smo Velenje in Slovenj Gradec. Danes, v petek, pa smo se zapeljali proti Notranjski in se ustavili v Pivki, Postojni in Ilirski Bistrici.

Kjerkoli smo se ustavili, ni manjkalo nasmehov, stiskov rok in glasov podpore … pa tudi dvomljivih pogledov in poročil o izzivih in težavah, ki jih vsakodnevno premagujejo. Obljubimo, da jih nismo pozabili. Da ne bi pozabili niti trenutkov na terenu pa te pridno beležimo. Spodaj si oglejte nekaj naključno izbranih.

Že jutri se bomo v upanju na vsaj malo sonca, gotovo pa veliko dobre energije, podali na morje. V naslednjem tednu pa na Dolenjsko, Štajersko in Gorenjsko. Postanki naše karavane bodo sproti objavljeni na našem Facebook in Instagram profilu. Če opazite naš avtobus, se priporočamo za kako fotografijo … v zameno pa ponujamo osvežitev in konstruktiven pogovor.

Deli objavo na socialnih medijih

Ne zamujajte, naročite se na e-novice

Sem in tja te bomo obveščali o pomembnejših dogodkih, akcijah in dosežkih. Nobenega smetenja, obljubimo!