Tomaž Lah

TomazLah

volilni okraj Maribor 1

Prihajam iz Maribora, kjer sem obiskoval Drugo gimnazijo ter končal študij računalništva na FERI. Moja poklicna pot se je v vseh letih službe odvijala v energetiki – področju, ki ga dobro poznam in ki igra glavno vlogo v zelenem prehodu.

V prostem času se ljubiteljsko ukvarjam z vinogradništvom, rad imam planinarjenje in potovanja, med športi pa smučanje, košarko in tenis. Sem veliko v naravi, saj sem vodnik dveh izšolanih psov pasme vižla. Dejaven sem, ali pa sem bil, tudi v mnogih društvih, med drugim kot član APZ Maribor tudi predsednik KUD Študent.

Gibanju Svoboda sem se pridružil, ker zaupam vodstvu stranke in ker menim, da si zaslužimo svobodno, demokratično državo z ohranjeno naravo in čistim okoljem. Vsi se moramo aktivno vključiti v izvajanje potrebnih sprememb, sploh glede na slabšanje stanja na vseh področjih v zadnjih dveh letih, kar me je tudi spodbudilo k temu, da sem se pridružil gibanju. Naša pot v prihodnost in v ogljično nevtralno družbo naj bo v naslednjih letih izvedena strokovno in učinkovito na način, da bomo od zelenega prehoda imeli koristi vsi, vključno s slehernim prebivalcem naše države.

 

 

Profili na družbenih omrežjih

Ne zamujajte, naročite se na e-novice

Sem in tja te bomo obveščali o pomembnejših dogodkih, akcijah in dosežkih. Nobenega smetenja, obljubimo!