Rok Bulc

RokBulc

Rok Bulc je kandidat na volilnem okraju Ivančna Gorica.

Šport, narava, ljudje in turizem so moja strast, ki jo kot ustanovitelj in direktor turistične agencije PasSport Europe živim v želji, da bi slehernik lahko živel polno, aktivno in razgibano življenje, kot ga živim sam.
Kot diplomirani novinar ter dolgoletni poklicni rokometaš sem v življenju spoznal mnogo izjemnih ljudi, se naučil osmih tujih jezikov in si obzorja širil tako po Sloveniji kot v tujini. Ob dolgoletnem delovanju v športu in turizmu sem se naučil, da samo sodelovanje, kreativna svoboda in usmerjenost k istim ciljem vodijo do zmag in uspehov.

S tem prepričanjem in željo, da tudi kot družba končno začnemo igrati za isto ekipo – Slovenijo – se podajam v politiko. Ker verjamem, da zmoremo bolje. Skupaj in za isti cilj: živeti v čisti, brezogljični, svobodni, uspešni ter vključujoči družbi zdravih in aktivnih ljudi. V družbi, ki bo nekoč na svoje politične predstavnike tako ponosna, kot smo ponosni na svoje fenomenalne športnice in športnike, ki nas s svojimi uspehi razveseljujejo iz dneva v dan.

Prepričan sem, da imamo v Gibanju Svoboda moštvo za zmage, zato vas, drage Slovenke in Slovenci, Dolenjke in Dolenjci, vabim na našo prvo veliko tekmo 24. aprila 2022. Zmagajmo skupaj!

 

Profili kandidata na družbenih omrežjih

Ne zamujajte, naročite se na e-novice

Sem in tja te bomo obveščali o pomembnejših dogodkih, akcijah in dosežkih. Nobenega smetenja, obljubimo!