Robert Janev

RoberJanev

volilni okraj Izola

Izolan, od rojstva predan športu. Po zaključeni naravoslovno matematični šoli sem diplomiral na Fakulteti za šport. Dolgoletno delo športnega pedagoga sem dopolnjeval s trenerskim delom. Trenutno opravljam delo višjega strokovnega svetovalca za področje športa v občini Izola. Športni parket sem zamenjal za političnega, saj kot družba vse bolj tonemo v represijo in nasilje, kar zagotovo ni okolje, v katerem bi si želel, da odraščajo naši otroci. Zaslužimo si spoštljivo in prijazno družbo, v kateri bodo učitelji kot eni ključnih kreatorjev prihodnosti naših otrok imeli avtonomijo pri uresničevanju svojega poslanstva.

Sam svoj mir najraje poiščem v samooskrbi. Samooskrbi uma, telesa in duha. Gibanje je del mene. Med tekom sestankujem s samim seboj, badminton poskrbi, da navkljub velikim naporom um deluje brezhibno, pri nogometu se z ekipo povezujem v celoto, smučanje pa mi predstavlja neizmerno svobodo.

Gibanju Svoboda sem se pridružil, ker v njem vidim priložnost, da se realizira vizija socialno pravične, svobodne in odprte družbe. Zavzemal se bom za oblikovanje strokovno zasnovanega in družbeno sprejemljivega konsenza pri reševanju družbenih in zdravstvenih kriz. In zakaj bi mi zaupali? Ker nas športnike odlikuje načrtno, premišljeno in vztrajno sledenje zastavljenim ciljem.

Ne zamujajte, naročite se na e-novice

Sem in tja te bomo obveščali o pomembnejših dogodkih, akcijah in dosežkih. Nobenega smetenja, obljubimo!