Mojca Stegovec

MojcaStegovec

Mojca Stegovec je kandidatka na volilnem okraju Ajdovščina.

Sem žena, mama in podjetnica. Živela sem v Ajdovščini, zdaj pa z družino bivam v Sv. Petru. Po končani Gimnaziji v Ajdovščini sem na Ljubljanski Univerzi diplomirala na Ekonomski fakulteti. Že 15 let delam v podjetništvu na področju marketinga, dogodkov, turizma in zdrave prehrane.

Zadnjih nekaj let sem delala v turizmu, predvsem pri organizaciji retreatov. Gre za malo dugačna potovanja. Ker imam licenco za nepremičninskega posrednika, sem se zaradi posledic pandemije covida-19 posvetila prodaji nepremičnin.
V prostem času se ukvarjam s »flow« stanjem; sem trenerka na tem področju, ki pokriva znanost, psihologijo, filozofijo, šport, meditacijo, gibanje in še marsikaj drugega.
Zelo rada imam glasbo, umetnost nasploh, rada potujem in odkrivam svet, a kljub temu (in čeprav danes živim v slovenski Istri) moje srce še vedno v moji Vipavski dolini.

Za vstop v politiko sem se odločila, ker hočem prispevati k spremembam na bolje. Da bomo lahko živeli v demokratični, vključujoči, solidarni in svobodni druzbi. V družbi, kjer bo 8. marec vse leto, kjer bo delavec pošteno plačan za svoje delo, kjer starost ne bo stigma in kjer bodo imeli naši otroci svetlo prihodnost in zdrav planet.

 

Profili kandidatke na družbenih omrežjih

Ne zamujajte, naročite se na e-novice

Sem in tja te bomo obveščali o pomembnejših dogodkih, akcijah in dosežkih. Nobenega smetenja, obljubimo!