Miha Lamut

MihaLamut

volilni okraj Celje 1

Prihajam iz Celja in sem ponosen oče 11-letnega aktivnega športnika. Zaposlen sem na Mestni občini Maribor, kjer se ukvarjam predvsem s komunalno problematiko in povezovanjem z občani, v zadnjem času pa tudi aktivno z delom v sistemu zaščite in reševanja, s katero kot pripadnik Civilne zaščite sodelujem pri hitri odzivnosti v primeru izrednih razmer ali nesreč.

Poleg dela z veseljem sodelujem pri organizaciji dogodkov, koncertov in festivalov, v zadnjem času pa tudi pri organizaciji poslovnih in predstavitvenih srečanj, ter dogodkov širšega družbenega pomena. Sem pristaš digitalizacije in napredka – a ostajam zvest usmeritvi, da mora med napredkom, okoljem in socialno noto obstajati trdna povezava in razmerje v sožitju.

Rekreativno se ukvarjam s kolesarstvom in pohodništvom – najbolje se počutim v naravi, zato so tudi moje dejavnosti in trud usmerjeni k naravovarstveni aktivnosti.

Za kandidaturo sem se odločil, ker znam prisluhniti težavam lokalnih skupnosti in si želim sooblikovati usmeritve za njihovo rešitev. Želim si sodelovati s podobno mislečimi posanezniki in skupnostmi in povezovati pozitivne zglede za boljši jutri.

 

Profili na družbenih omrežjih

Ne zamujajte, naročite se na e-novice

Sem in tja te bomo obveščali o pomembnejših dogodkih, akcijah in dosežkih. Nobenega smetenja, obljubimo!