Miha Brodnik

MihaBrodnik

Miha Brodnik je kandidat na volilnem okraju Mozirje.

Moja življenjska pot je dvopasovna cesta. Ena polovica je namenjena moji poslovni karieri, druga glasbi in ustvarjanju. Prvo pot sem pričel tlakovati v gradbeništvu, kjer sem se kot vodja izdelave in prodaje aluminijastega stavbnega pohištva dodobra spoznal z gospodarstvom in poslovnim svetom. Po nekaj letih nabiranja izkušenj ter uspešno izpeljanih projektih sem nove izzive našel v podjetju, ki izdeluje hitromontažne skladiščne objekte. Kot vodja komerciale skrbim za uspešno prodajo, optimizacijo tehničnih rešitev ter uspešno gospodarsko rast podjetja.

Druga polovica moje poti je od najstniških let posvečena glasbi. V svojem studiu komponiram in snemam glasbo. Dodatno vzpodbudo mi je prinesla zmaga na svetovnem natečaju za najboljši remix pionirja elektronske glasbe Jean-Michel Jarre-a. Po pogovoru z njim sem svoje cilje zastavil izven slovenskih meja.

Poleg ukvarjanja z glasbo nadvse rad spremljam slovenski šport in politiko. Slednja me že od nekdaj zanima, na tem področju sem bil vedno proaktiven, vendar se do sedaj nisem tako aktivno vključeval vanjo. Nenehno vidim, kako se izgublja razvojne priložnosti in kako oblast spodbuja med nami razkole. Skrajni čas je, da politika postane sinonim za moralo in zdrave vrednote. Politiki morajo biti s svojo osebnostjo, predanostjo delu, rezultati in kulturno komunikacijo zgled državljanom.