Jernej Žnidaršič

JernejZnidarsic

Jernej Žnidaršič je kandidat na volilnem okraju Sevnica.

Prihajam iz manjše vasice Lukovec v občini Sevnica. Po izobrazbi sem diplomirani inženir tehnologij in sistemov, zaposlen v Hidroelektrarni na spodnji Savi. Pri delu vodje operative obratovanja in vzdrževanja se dnevno srečujem z organizacijo in vodenjem nalog na štirih hidroelektrarnah.

Sem poročen oče dveh otrok in prosti čas najraje preživljam aktivno. Skupaj z družino kolesarimo, smučamo, hodimo v hribe, hodimo na morje, jadramo in odkrivamo nove kraje izven naše dežele. Poleg vsega tega pa svoje trenutke zelo rad najdem tudi v naravi, pri domačih opravilih v vinogradu, sadovnjaku in na lovu. Sem član lovske družine Boštanj.

Za kandidaturo sem se odločil, ker menim, da lahko s svojimi izkušnjami in znanjem pripomorem, da bomo živeli v mirnem, čistem in prijaznem okolju. V družbi, ki bo zagotavljala dostop do kakovostnega javnega zdravstva za vse državljane, usmerjeno šolstvo v izobraževanje poklicev, ki nam jih primanjkuje, povečanju samooskrbe in podpora lokalni pridelavi hrane, digitalizaciji in zelenem prehodu pri proizvodnji električne energije.

 

Profili kandidata na družbenih omrežjih

Ne zamujajte, naročite se na e-novice

Sem in tja te bomo obveščali o pomembnejših dogodkih, akcijah in dosežkih. Nobenega smetenja, obljubimo!