Igor Barton

IgorBarton

Igor Barton je kandidat na volilnem okraju Ptuj 3.

Ko sem bil star le eno leto, sem prišel v rejniško družino v Benedikt. Tu so me sprejeli za svojega in tu živim še danes. Z vpisom na Srednjo šolo za elektrotehniko in računalništvo v Mariboru sem začel uresničevati svojo željo, da nekoč postanem elektrotehnik. Odkar pomnim so me namreč privlačile naprave, ki jih poganja električna energija in jih je možno na nek način upravljati. Še preden sem uspešno zagovarjal diplomo na Fakulteti za elektrotehniko in računalništvo Maribor sem se zaposlil v podjetju Iskratel.

Hkrati sem se v okolju, kjer živim, vedno vključeval v družbeno politično življenje in si postavljal izzive, ki sem jih uspešno dosegal in presegal.

Sam sebe vidim kot tehnično izobraženo osebo, ki zna biti vizionar. Izzivov se lotevam sistematično, obenem pa z veliko mero entuziazma. Če mi bo zaupano mesto poslanca, se bom osredotočil na razvoj sodelovanja, oblikovanje in nadgradnjo načina komunikacije tako med poslanci, kot tudi z vsemi državljani, ne glede na njihovo prepričanje ali kak drug dejavnik. Z gotovostjo lahko trdim, da bom znal svoje bogate izkušnje koristno uporabiti tudi v tej vlogi, obenem pa bom ostal odprt za nove ideje in predloge, ker se zavedam, da je za uspeh potrebna prava ekipa.

Kandidiram, ker sem prepričan, da lahko s svojim delom in posluhom za druge pripomorem k boljšemu in pravičnejšemu vsakdanu.

Zaslužimo si boljši in prijaznejši jutri, prihodnost, ki bo sodelujoča, optimistična, povezovalna in brez preziranja ter omejevanja drugače mislečih.

 

Profili kandidata na družbenih omrežjih