Gašper Poženel

GasperPozenel

Gašper Poženel je kandidat na volilnem okraju Škofja Loka 1.

Sprejeti vlogo kandidata na parlamentarnih volitvah v volilnem okraju Škofja Loka 1 je bila zame izjemno težka odločitev. Nikoli do sedaj še nisem ukvarjal s politiko, še več, vedno sem bežal čim dlje od nje. V sodelovanje me je pritegnilo vladanje trenutne koalicije, ki s svojo aroganco, zatiranjem drugače mislečih in načinom komunikacije pod vsakim nivojem kliče po tem, da se oglasimo tisti, ki si želimo in zmoremo drugače. Poleg tega so program in vizija Gibanja Svoboda ter sposobnosti in karizma predsednika dr. Roberta Goloba nekaj, čemur lahko zaupam.

Kdo sem? Več kot dvajset let sem se preživljal kot samostojni podjetnik, moja podjetniška pot pa se je z zadnjo finančno krizo postala vse bolj trnova. Trenutno tako opravljam različna dela v logistiki, na kar gledam kot na nekakšno prehodno obdobje v svoji karierni poti.

Moje življenje zaznamujeta tudi šport in glasba, pa tudi rock ‘n’ roll, ki spada zraven. Že od mladosti me privlačijo ekstremni športi: karate, plezanje, winsurfing, kiresurfing, bike freeride, gorništvo, alpinistične turne smuke … če je vreme slabo, pa squash. Najboljši odklop od vsakdanjega stresa pa mi prinese igranje klasične kitare.