mag. Franc Props

FrancProps

volilni okraj Litija

Vse življenje živim v Dragovškem, na podeželju občine Šmartno pri Litiji. Po končani srednji gradbeni šoli sem se zaposlil in ob delu nadaljeval študij na Ekonomski fakulteti v Ljubljani, ter magistriral iz področja poslovodenja in organizacije.
V svoji 38-letni karieri sem se srečal z vsemi vrstami vlog: od delavca v proizvodnji, do uspešnega osemletnega vodenja srednjevelikega podjetja. Sedaj vodim Upravno enoto Litja.

V svojem volilnem okraju Litija, predvsem v občini Šmartno sem aktiven državljan. Dvakrat sem bil na Listi za občino Šmartno izvoljen v občinski svet. Poznam upravljanje z javnimi zadevami in delovanje države na lokalni ravni in državni ravni.
Povabilo stranke Gibanje Svoboda h kandidaturi za poslanca mi je v veliko čast, saj živim vrednote Gibanja Svoboda, prav tako pa sem pripravljen zavzeto in odgovorno sodelovati pri urejanju družbenih razmer.

Verjamem, da prav vsem, od najmlajših do najstarejših, pripada gospodarsko, družbeno in naravno okolje, v katerem lahko živimo dostojno in ustvarjalno življenje, ne da bi ob tem ogrožali naravo in prihodnost generacij, ki prihajajo za nami. Zaslužimo si državo, v kateri ne bo poniževanja in grobosti, temveč solidarnost, razumevanje in spoštovanje.

Ne zamujajte, naročite se na e-novice

Sem in tja te bomo obveščali o pomembnejših dogodkih, akcijah in dosežkih. Nobenega smetenja, obljubimo!