Boštjan Kerma

BostjanKerma

Boštjan Kerma je kandidat na volilnem okraju Ilirska Bistrica.

Sem Boštjan Kerma. Prihajam iz Ilirske Bistrice in sem vodja rajona na Rižanskem vodovodu v Kopru. Po poklicu sem strojni tehnik. Svoje dolgoletne delovne izkušnje sem pridobival na različnih področjih, od upravljanja stanovanjskih ter poslovnih objektov, vodenja proizvodnega obrata, tehničnih del s področja razvoja frekvenčnih pretvornikov do sedanje zaposlitve, ki temelji na dobrem poznavanju vodovodne in komunalne infrastrukture.

Po naravi sem zelo dinamičen človek, z veseljem do dela z ljudmi in veliko strastjo do športa, ki me spremlja že od otroštva. Treniral sem različne športne discipline, v zadnjih dvajsetih letih sem deloval tudi kot nogometni in kondicijski trener v nogometnih klubih na Obali. Svojo predanost športu poskušam prenesti tudi na svoja dva sinova, ki sta prav tako navdušena športnika. Svoj prosti čas najraje preživljam v naravi, največjo sprostitev mi predstavlja tek ali izlet v družinskem krogu.

Sem tudi velik ljubitelj kulinarike in potovanj. Politika je bila vedno ena osrednjih tem v družinskih razpravah, a me, roko na srce, nikoli ni zanimala do te mere, da bi se aktivno podal na politični parket. Sem pa s kandidaturo Roberta Goloba in spremljanjem njegovega razmišljanja glede na aktualno družbeno in politično dogajanje začutil, da je čas, da se aktivno vključim in ustvarjam spremembe na boljše. Ker si zaslužimo državo, na katero bodo ponosni naši otroci.

Ne zamujajte, naročite se na e-novice

Sem in tja te bomo obveščali o pomembnejših dogodkih, akcijah in dosežkih. Nobenega smetenja, obljubimo!