Domžale 2
Monika Pekošak
MonikaPekosak
MonikaPekosak

S sinom živim v naselju Gaj v Preserju pri Radomljah, v okolici Domžal. Po izobrazbi sem diplomirana ekonomistka in več let zaposlena kot finančna managerka v mednarodnih okoljih. Drugo poslanstvo, ki ga opravljam v prostem času, je skrb za zdravje in spodbujanje žensk k poslovnem razvoju. V tem hitrem tempu življenja jim z različnimi tehnikami pomagam, da poskrbijo tudi zase.

Rada delam in verjamem, da dobri rezultati pridejo s predanostjo cilju, pravilno postavljenimi prioritetami, delavnostjo ter s spoštovanjem sebe in ljudi okrog sebe.

V politiko vstopam pogumno. Prišel je čas, da se tudi sama aktiviram na tem področju. Sama lahko ponudim svoje dolgoletno znanje in izkušnje za spremembe, ki jih zdaj potrebujemo. Sem organizirana in dosledna, hkrati pa zelo cenim svobodo. Svoboda je zame dejstvo, da imam možnost odločanja in da živim po svoji izbiri. To dopuščam sebi in ljudem okrog sebe. Cenim spoštljiv dialog. Želim si okolja, ki ne izloča žensk, starejših, mladih in drugače mislečih oseb. Svoboda je dostojanstvo in vsem nam daje možnost, da lahko izražamo svoje mnenje in da smo slišani. Zato je moj vstop v Gibanje Svoboda logična izbira.

Profili na družbenih omrežjih:

Iščite po celotni spletni strani: