Postojna
Aleksander Prosen Kralj
AleksanderProsenKralj
AleksanderProsenKralj

Sem borec za argumentirano razpravo in razpravljavec brez dlake na jeziku. Kolegi mi pravijo, da od nekdanjega televizijskega novinarja, družabnega kronista, video producenta in podjetnika ne bi pričakovali nič manj. Predvsem zato, ker sem svoje sposobnosti argumentiranja, pa tudi usklajevanja različnih pogledov, izpopolnjeval že na šolskih debaterskih prvenstvih in kasneje kot aktiven občan v postojnskih mladinskih društvih.

Preden sem se spomladi 2022 v želji po spremembah in drugačni, bolj vključujoči politiki pridružil Gibanju Svoboda kot kandidat za poslanca v volilnem okraju Postojna, sem kot soustanovitelj in solastnik nekaj let vodil uspešno podjetje za vsebinsko komunikacijo in ravno ustanovil še en - pa ne prvi - tehnološki start-up.

Verjamem v enakopravnost, spoštovanje in povezovanje za skupno dobro ter v spodbujanje in nagrajevanje ambicioznosti. Pa tudi v spoštljiv dialog, argumentirano izmenjavo mnenj in komunikacijo, ki je usmerjena v iskanje skupnih rešitev za boljši jutri.

Profili na družbenih omrežjih:

Iščite po celotni spletni strani: