VE

Volilna enota II

VO

Volilni okraj Postojna

Poslanska pisarna

Kolodvorska cesta 1, Postojna

Sem borec za argumentirano razpravo in razpravljavec brez dlake na jeziku. Kolegi mi pravijo, da od nekdanjega televizijskega novinarja, družabnega kronista, video producenta in podjetnika ne bi pričakovali nič manj. Predvsem zato, ker sem svoje sposobnosti argumentiranja, pa tudi usklajevanja različnih pogledov, izpopolnjeval že na šolskih debaterskih prvenstvih in kasneje kot aktiven občan v postojnskih mladinskih društvih. 

Sem borec za argumentirano razpravo in razpravljavec brez dlake na jeziku. Kolegi mi pravijo, da od nekdanjega televizijskega novinarja, družabnega kronista, video producenta in podjetnika ne bi pričakovali nič manj.

Preden sem se spomladi 2022 v želji po spremembah in drugačni, bolj vključujoči politiki pridružil Gibanju Svoboda kot kandidat za poslanca v volilnem okraju Postojna, sem kot soustanovitelj in solastnik nekaj let vodil uspešno podjetje za vsebinsko komunikacijo in ravno ustanovil še en – pa ne prvi – tehnološki start-up. 

Verjamem v enakopravnost, spoštovanje in povezovanje za skupno dobro ter v spodbujanje in nagrajevanje ambicioznosti. Pa tudi v spoštljiv dialog, argumentirano izmenjavo mnenj in komunikacijo, ki je usmerjena v iskanje skupnih rešitev za boljši jutri.