VE

Volilna enota V

VO

Volilni okraj Celje 2

Poslanska pisarna

Ljubljanska cesta 3a, Celje

Za poslanko sem kandidirala, ker si zaslužimo živeti v zdravem okolju in samozavestni državi. Kot poslanka dejavno sodelujem pri vzpostavljanju kulturnega političnega dialoga ter spoštljive in vključujoče komunikacije na vseh ravneh družbe.

Za poslanko sem kandidirala, ker si zaslužimo živeti v zdravem okolju in samozavestni državi.

Še naprej bom vztrajala tudi pri čimprejšnji in učinkoviti okoljski sanaciji celjske kotline. Podpiram krepitev javnega zdravstvenega sistema, ki bo vsem zagotavljal dostop do osebnega zdravnika ter hitro in strokovno specialistično obravnavo. Sodelujem tudi pri pripravi učinkovitih in pravičnih ukrepov za pripravo Slovenije na podnebne spremembe in zeleni energetski prehod.

Sledi mi

Odbori v katerih sodeluje

Predsednica mandatno-volilne komisije Članica Komisije za poslovnik Članica Ustavne komisije Članica Odbora za notranje zadeve, javno upravo in lokalno samoupravo Namestnica člana Preiskovalne komisije o ugotavljanju politične odgovornosti nosilcev javnih funkcij zaradi domnevnega nezakonitega financiranja političnih strank in strankarske politične propagande v medijih pred in med volitvami poslancev v Državni zbor leta 2022 s finančnimi sredstvi podjetij v državni lasti, državnih institucij ter subjektov iz tujine