Osebni zapis

Voščilo predsednika vlade dr. Roberta Goloba ob božiču in novem letu
Author picture

Robert Golob

Author picture

Robert Golob

24.12.2023

Pred nami so najbolj čarobni dnevi v letu. Dnevi, ko pričakujemo božič in se veselimo prihajajočega novega leta. Dnevi, ki smo se jih veselili, ko smo bili še majhni otroci, in dnevi, ki se jih veselimo tudi zdaj, ko smo že v nekoliko bolj zrelejših letih.

Številni menijo, da je prav ta čas tisti, ko naj naredimo obračun s prejšnjim letom. Osebno menim nekoliko drugače, da je bolje, da slabe stvari pustimo za seboj in se spominjamo predvsem lepih trenutkov, ki so nam lahko navdih za to, da bo prihodnost še svetlejša – in Slovenija se v tem letu res lahko spominja trenutkov, ki nas lahko navdihujejo.

Ne samo, da smo pokazali neverjetno enotnost, pokazali smo tudi nesebično solidarnost z vsemi, ki jih je prizadela nesreča, takrat, ko je bilo najhuje in ko so ljudje pomoč najbolj potrebovali. Zato bi se rad še enkrat zahvalil vsem, ki ste prostovoljno nesebično pomagali vsem, ki so bili prizadeti zaradi vremenskih ujm ali kako drugače.

Želim vam mirne in spokojne božične dni, hkrati pa, da se skupaj podamo v novo leto še bolj povezani v skupnost dobronamernih ljudi. Vse dobro in srečno.

Deli objavo:

Osebni zapisi

Iščite po celotni spletni strani: