Osebni zapis

Skupaj zmoremo in bomo zmogli vse
15.08.2023

Solidarnost, sodelovanje, prispevek vsakega od nas. Kadarkoli, kjerkoli in na kakršenkoli način. Prav je, da smo ji namenili svoj dan. V času zgodnje intervencije po ujmi, se je pokazala kot dragocenejša, potrebnejša in učinkovitejša od denarja. Zavedanje in sporočilo, da nismo ostali sami. Zgled so nam dali gasilci, gorski reševalci, vojaki, policisti … pa Rdeči Križ, Karitas, Adra. Pa slovenska in mednarodna skupnost. Vsakdo prispeva nekaj, vsi skupaj zmoremo in bomo zmogli vse. 

Spomnim se prvega jutra po neurju v Jelendolu, Dolini in Lomu. Ko so se pred vhodom v Bornov tunel, kjer se je prevozna cesta končala, postrojili gasilci, električarji, telefonisti, gradbinci, vodarji in prostovoljci, sem začutil, da nam bo skupaj uspelo. In nam je. Danes so ti kraji med bolje in lepše urejenimi v naši občini. Tako bo tudi na Koroškem, Loškem, Savinjskem …

Naj nas dan, kot je bil včerajšnji, združi in poveže. V nadaljevanju ga zagotovo nadgradimo tudi z delovnimi dnevi in različnimi načini zbiranja sredstev za gradnjo ter obnovo. Na pomoč.

Deli objavo:

Osebni zapisi

Dušan Stojanovič

Dušan Stojanovič

Dušan Stojanovič

Dušan Stojanovič

26.09.2023

Iščite po celotni spletni strani: