Živimo v časih, ki niso prijazni do nikogar od nas in prav zato vas pozivam, da strnemo vrste na poti do spoštljivega dialoga.
Dnevne obveznosti nas bremenijo, informacije o aktualnih dogodkih prav tako. V življenju, ki vedno ne kaže svetle strani, velikokrat želimo biti slišani takoj in lastne stiske prenesti v javnost, z željo takojšnjega odziva. Razumem, da ni vedno lahko in razumem, da kratek zapis mejne vsebine hitreje vzvalovi razpravo. Kot narod smo znali in znamo drugače. Noben nepremišljen zapis na socialnih omrežjih, ne more preglasiti tega, kar v resnici smo.

Smo srčni in topli ljudje. Smo empatični, kar dnevno dokazujemo, ko je potrebna pomoč našim sodržavljankam in sodržavljanom. Znamo strniti vrste in znamo sobivati brez delitev. Živimo v nedeljivem okolju, ki se imenuje Republika Slovenija.
Smo ponosen in pokončen narod, ki smo skozi burno zgodovino že neštetokrat dokazali, da znamo in zmoremo. Verjamem, da nam bo uspelo tudi tokrat.

Prizadene me vsak javni verbalni in fizični napad na kogarkoli od nas. Tako kot javnosti skrito nasilje.

Zato vas pozivam, spoštovane sodržavljanke in spoštovani sodržavljani, da poženemo val spoštovanja, medsebojnega razumevanja in medsebojne prijaznosti. Sama to počnem vsak dan in bom to neumorno počela dan za dnem.

Jasna politika, z občutkom!

Deli objavo:

Osebni zapisi

Iščite po celotni spletni strani: