Občina Vransko
Vransko_final
SVOBODA ZA VRANSKO
 • ZA Vransko, kjer bo avto izbira, ne nuja!
 • ZA Vransko, prijazno in privlačno za mlade!
 • ZA digitalizacijo storitev in ohranitev pristnih sosedskih stikov!

S svojim delom bomo skrbeli za ključna razvojna področja naše občine:

 • Učinkovit in varen promet
  Lega in velikost občine sta več kot primerni za razvoj in uporabo bolj trajnostnih načinov mobilnosti. Z vzpostavitvijo rednih, dovolj pogostih avtobusnih povezav med kraji ter ureditvijo avtobusnih postaj, bo mobilnost v občini dostopna vsem prebivalcem. S sodobnim in redno vzdrževanim kolesarskim omrežjem bomo povezali kraje v občini in izven nje, česar se bodo razveselili tako domačini kot obiskovalci. Avto tako ne bo več nuja, ampak izbira.
 • Prostorsko načtovanje z mislijo na mlade
  Z novim prostorskim načrtom bomo v sodelovanju z državo poskrbeli, da bo Vransko občina, v kateri bodo mladi našli svoj potencial. Z gradnjo dostopnih stanovanj in povezane infrastrukture bodo dobili priložnost, da si tu ustvarijo življenje, z državnimi in evropskimi sredstvi pa bomo podprli tudi njihove podjetniške zamisli.
 • Z uporabo evropskih sredstev bomo zagotovili razvoj občine
  V občini Vransko bomo preučili vse možnosti prijave na raznovrstne evropske projekte in na ta način pridobili sredstva za izvedbo  infrastrukturne in kulturne  projektov, ki bodo poskrbeli za razvoj občine ter hkrati bivanje v njej naredili bolj udobno.

Občinski svetniki

Pomagajte nam izboljšati življenje v svojem kraju

Imate predlog, vprašanje ali idejo? Sporočite jo kandidatu v vašem kraju.

Iščite po celotni spletni strani: