Občina Šentilj

Kandidatka za županjo

Zdenka Ploj
SVOBODA ZA ŠENTILJ
 • ZA obujanje vaških jeder in urbanih središč!
 • ZA kvalitetne in strokovne infrastrukturne rešitve!
 • ZA razvoj turizma na podeželju!

S svojim delom bomo skrbeli za ključna razvojna področja naše občine:

 • Ureditev kritične javne infrastructure
  Sanirali bomo kanalizacijsko omrežje, uredili bomo cestne povezave, zmanjšali izgubo vode s celovito obnovo vodovoda in za večjo energetsko samooskrbo na javne objekte nameščali sončne elektrarne.
 • Ohranimo poselitev podeželja
  Gradili bomo cenovno dostopna stanovanja za mlade družine, ustanavljali stanovanjske skupnosti in uredili varovana stanovanja za starejše občanke in občane v vseh krajevnih skupnostih
 • Dostojna starost v domačem okolju
  Izvedli bomo stanovanjske skupnosti za starejše v vseh krajevnih skupnostih v objektih v lasti občine. Pilotni projekt bo skladen z usmeritvami države glede oskrbe starejših v naši občini.
> Preberi več

Kandidatka za županjo

Zdenka Ploj
Zdenka_Ploj_GS_corr_001_1920x1920_2

Sem magistrica turizma in verjamem v medsebojno spoštovanje in sodelovanje za boljši jutri. Že v študentskih letih sem se izkusila v podjetništvu, ko sva se prijateljico ukvarjali z distribucijo italijanskih oblačil. 

Kasneje me je poslovna pot peljala do Študentskega servisa Maribor, kjer sem bila finančna svetovalka direktorja.  Zadnjih 17 let sem aktivna na področju turizma - od vodenja hotela Donat do Save Turizem d.d. Trenutno sem direktorica Atlantida Boutique hotela v Rogaški Slatini. Ta hotel sem v letu 2013 načrtovala in gradila, od leta 2016 ga tudi uspešno vodim. 

V hribe me vlečejo prijatelji in kolo, če ne gre s kolesom, pa najdem pot peš. 

Pred občino Šentilj so ključna leta. Še kako dobro se zavedam, da se ne razvijamo enakomerno, prav tako je bilo v preteklih letih izgubljenih veliko priložnosti za večji in boljši napredek. Sosednje manjše občine nas ne smejo več prehitevati po levi in desni. Predvsem zaradi energetske krize bomo celovito pristopili k učinkoviti porabi evropskih sredstev, ki nam bodo omogočila izgradnjo potrebne infrastrukture, da ustvarimo samooskrbno in zeleno občino. Z izkoriščanjem sončne energije in lesne biomase, ki je je v naši občini na pretek, bomo našim prebivalcem zagotovili zmerne cene energije, ne glede na nihanja na podivjanem mednarodnem trgu energentov.

Kandidati za občinske svetnike

1.
Boris Bezjak
2.
Zdenka Ploj
3.
Leon Friš
4.
Darja Farasin
5.
Dejan Vajnhandl
6.
Jana Spevan
7.
Rok Methans
8.
Lea Sviecicki
9.
Gregor Majhenič
10.
Andreja Marks
11.
Damijan Perko
12.
Marija Ferenc
13.
Sebastijan Lah
14.
Anita Simonič
15.
Žan Babšek
16.
Pavla Hedl
17.
Oliver Čepek
18.
Silvo Ploj

Pomagajte nam izboljšati življenje v svojem kraju

Imate predlog, vprašanje ali idejo? Sporočite jo kandidatu v vašem kraju.

Iščite po celotni spletni strani: