Občina Jesenice

Kandidatka za županjo

Sabina Mulalić
SVOBODA ZA JESENICE
 • ZA čisto pitno vodo na Jesenicah!
 • ZA ureditev deponije Mala Mežakla!
 • ZA samooskrbne Jesenice z nadgradnjo sistema ogrevanja!
 • ZA inovativno občino s pametnimi komunalnimi sistemi!
 • ZA dvig družbene ravni in vzpostavitev medgeneracijskega dialoga!

S svojim delom bomo skrbeli za ključna razvojna področja naše občine:

 • Zelena občina
  Sanirali bomo ogrevalni sistem, zmanjšali izgube in posledično znižali stroške gospodinjstvom. Skupaj z državo bomo pripravili strategijo prehoda na obnovljive vire energije.
 • Aktivna občina
  Obnovili bomo bazen Ukova in poskrbeli za začetek projekta izgradnje športnega centra s celovito ponudbo dejavnosti za čim širši krog športnikov in športnih navdušencev. Vzpodbujali bomo kulturni in medgeneracijski dialog, ter prisluhnili ranljivim skupinam občanov.
 • Pametna občina
  Sodobna tehnologija omogoča temeljit in natančen nadzor nad odpadki, vodnimi izgubami in kanalizacijo. Senzorje, ki bodo omogočili pametne odvoze in odprave anomalij, bomo uvedli v sisteme Jeka.
> Preberi več

Kandidatka za županjo

Sabina Mulalić
Sabina_Mulalic_GS_corr_004_1920x1920_2

Rada pomagam ljudem, zato že vse svoje odraslo življenje delam v zdravstvu. Že več kot 10 let na kirurškem oddelku bolnišnice Jesenice s pomočjo izjemne, strokovne ekipe vodim dejavnost, ki smo jo postavili povsem na novo in za to smo prejeli tudi nagrado za kakovost.

Dobra praksa se je razšira po vsej Sloveniji in mnoge bolnišnice so se odločile  to dejavnost vpeljati v dnevno prakso, tako imam zdaj čast, tudi poučevati o tem, kar delam. Na Fakulteti za zdravstvo Angele Boškin sem bila v času magisterskega študija tudi podpredsednica sveta in članica skupine za Covid.

V resnici sem zelo preprost človek, rada prepoznavam težave, za katere nato iščem trajne rešitve. Veliko srečo imam, da sem na Jesenicah obdana z ekipo izjemno sposobnih ljudi, ki vedo, kaj delajo, in na katere se lahko zanesem. Mi smo delo že začeli.

Čutim bolečino občine, ki jo povzročajo vse višji stroški in potreba po celovitih spremembah, na katere občani čakajo že več kot 15 let. Ogrožena je čista pitna voda, zmanjšati je treba stroške ogrevanja, urediti komunalo, bazen, otroška igrišča. Potrebujemo razloge, da se bomo počutili dobro doma, na Jesenicah. Želim si, da bi bili povezani, da bi stali skupaj - mladi, stari, moški in ženske iz vseh kulturnih okolij. Da bodo Jesenice zaživele in se povezovale, da bodo ljudje na Jesenicah tudi ostali.

Kandidati za občinske svetnike

1.
Mojca Čufer
2.
Ljubislav Petrovski
3.
Katarina Lužnik
4.
Primož Razinger
5.
Petra Zorman
1.
Dževad Halilov
2.
Ferida Klinar
3.
Nace Kelvišar
4.
Ružica Leskovar
5.
Bernard Gale
6.
Nina Perš
7.
Bogdan Čufer
8.
Adrijana Jerković
1.
Branislav Zajović
2.
Tanja Tarman
3.
Armin Silić
4.
Bojana Zajović
5.
Roman Kalan
1.
Sabina Mulalić
2.
Tadej Križaj
3.
Irena Kolbl
4.
Darko Oblak
5.
Vesna Ivelja
6.
Marko Mlakar
7.
Nastja Kobal

Pomagajte nam izboljšati življenje v svojem kraju

Imate predlog, vprašanje ali idejo? Sporočite jo kandidatu v vašem kraju.

Iščite po celotni spletni strani: