NOVICA

Ustanovljen lokalni odbor Gibanje Svoboda Šmarje pri Jelšah
03.04.2023
Ustanovitev lokalnega odbora Smarje

31. marca 2023 je v Rogaški Slatini potekal ustanovni zbor članov lokalnega odbora Gibanje Svoboda Šmarje pri Jelšah, ki združuje člane stranke iz občin Šmarje pri Jelšah in Rogaška Slatina.

Za predsednika lokalnega odbora Gibanje Svoboda Šmarje pri Jelšah je Izvršni odbor stranke imenoval Davida Stupico. Za sekretarko lokalnega odbora je bila imenovana Aleksandra Krumpak. Zbor članov je izvolil dva člana izvršnega odbora lokalnega odbora. Izvršni odbor Lokalnega odbora Gibanja Svoboda tako sestavljajo predsednik David Stupica, sekretarka lokalnega odbora stranke Aleksandra Krumpak in izvoljena člana Martin Pekošak ter Željko Katalenić. V Lokalnem odboru Gibanja Svoboda Šmarje pri Jelšah so želeli vodstveno ekipo, ki bo operativna in učinkovita, hkrati pa so v Izvršnem odboru predstavniki obeh občin, ki sestavljajo LO Šmarje pri Jelšah.

Predsednik Lokalnega odbora Šmarje pri Jelšah David Stupica je v nagovoru izrazil zadovoljstvo z doseženim rezultatom na lokalnih volitvah, saj so bili kandidati Gibanja Svoboda v obeh občinah izvoljeni občinska sveta. Tako v Občinskem svetu Občine Šmarje pri Jelšah, kot v Rogaški Slatini, ima Gibanje Svoboda tri mesta. Poudaril je še, da si želijo nadaljevati enotno in zagnano delovanje v lokalnem okolju, ki bo doprineslo k pozitivnemu sprejemanju aktivizma in politike v vsakdanjem življenju v dobrobit skupnosti.

Deli objavo:

Novice

Iščite po celotni spletni strani: