NOVICA

Ustanovljen lokalni odbor Gibanje Svoboda Dravograd
16.02.2023
GS_Dravograd_LO

V torek, 14. februarja 2023, je v Dravogradu potekal 1. uradni zbor članov lokalnega odbora Gibanje Svoboda Dravograd. Po ustanovitvi lokalnega odbora v Mestni občini Slovenj Gradec je lokalni odbor v Dravogradu drugi lokalni odbor na Koroškem.

Izvršni odbor Gibanje Svoboda je na svoji seji 09. 02. 2023 ustanovil Lokalni odbor Gibanje Svoboda in za predsednika Lokalnega odbora imenoval Zvoneta Burja, ki je že pred tem vodil Lokalni Iniciativni Odbor Gibanje Svoboda Dravograd. Novi predsednik lokalnega odbora je za sekretarko odbora imenoval mag. Majo Turičnik. Na zboru članov pa je bila za podpredsednico odbora izvoljena mag. Barbara Turičnik Hudernik.   

Ustanovljen je bil tudi izvršni odbor lokalnega odbora, ki ga sestavljajo predsednik, podpredsednica in sekretarka odbora, član svetniške skupine mag. Dušan Ferenčak in članici mag.  Ivana Mori in član Žarko Tomšič. 

Predsednik lokalnega odbora Zvone Burja je na zboru članov predstavil tudi osnutek delovnega načrta za 2023 ter se ob tem zahvalil članom in tistim, ki so kandidirali na listi Gibanje Svoboda: »Hvala za vaše delo v kampanji. Hvala, da ste se izpostavili ter kandidirali na listi Svobode. Ponujamo vam nadaljnjo sodelovanje in vas vabimo k čim večji aktivaciji v našem lokalnem odboru. Delovali bomo pošteno konstruktivno in v skladu z vrednotami in načeli Gibanja Svoboda.«

Deli objavo:

Novice

Iščite po celotni spletni strani: