NOVICA

Tukaj smo, da državljanke in državljani dobijo tisto, kar si zaslužijo
21.04.2023
NatasaAvsicBogovic_24urZvecer_1.1.7

Poslanka in predsednica sveta stranke Gibanje Svoboda mag. Nataša Avšič Bogovič v oddaji 24ur zvečer o programu dela stranke v letošnjem letu in o interpelaciji vlade.

»Interpelacija je bila možnost, da državljankam in državljanom povemo, da smo tukaj izključno zato, ker želimo delati dobre stvari za vse nas in za našo družbo. Svoje delo je tako predstavil predsednik vlade kot posamezni ministri. Tudi poslanci smo hvaležni za to možnost in priložnost,« je poudarila Nataša Avšič Bogovič.

Na volitvah smo nastopili z realnim programom, ki je sledil stanju in potrebam, ki smo jih zaznali v družbi, je prepričana poslanka. »Nihče izmed nas ni v politiki zato, da bi izživel neke svoje sanje. Vsi smo tukaj za to, ker želimo, da bo naša družba boljša, da dobijo državljanke in državljani tisto, kar si res zaslužijo,« je zagotovila.

Komentirala je tudi sejo sveta stranke, na kateri smo bili enotni, da bomo od zdaj naprej »javnosti rezultate predstavili takrat, ko bodo na posameznem področju že vidni in bolj otipljivi«. A vseeno, poudarja Avšič Bogovič, bomo »delali na več zadevah hkrati, da bodo cilji doseženi čim hitreje«.

Deli objavo:

Novice

Iščite po celotni spletni strani: