NOVICA

Svoboda za Ljubljano
17.11.2022
MK300741

Predsednik Gibanja Svoboda dr. Robert Golob je na današnji novinarski konferenci podprl kandidate za mestni svet v Mestni občini Ljubljana. Cilj Gibanja Svoboda na lokalnih volitvah v Ljubljani je zmaga naše svetniške liste.

»Ekipa Svobode, ki kandidira, bo odlično dopolnila vse dobre projekte, ki so bili v zadnjih letih izvedeni v Ljubljani,« je uvodoma poudaril dr. Robert Golob in dodal, da »lahko naši kandidati prinesejo sveže ideje za nadaljnji razvoj Ljubljane«.

Predsednik Gibanja Svoboda je predstavil cilje na lokalnih volitvah v Ljubljani: »Naš cilj je, da bo naša stranka dosegla zmagovito mesto in bo imela največjo zastopanost v mestnem svetu. le tako lahko obogatimo mestno politiko in nadziramo njeno izvajanje.«

Opozoril je, da v Ljubljani manjka povezovanje občinskega z državnim nivojem: »Prav ekipa Svobode bo tista, ki bo poskrbela, da bo pretok informacij in sodelovanje z vlado še boljše«. Poudaril je, da si v Gibanju Svoboda za prestolnico želimo premike pri projektih avtobusne postaje in železniškega terminala ter graditvi dodatnih stanovanj za mlade. Pomembna programska točka naše svetniške liste pa je tudi spodbujanje konstruktivnega sodelovanja z občankami in občani v obliki participativnega proračuna in dialoga s četrtnimi skupnostmi.

Deli objavo:

Novice

Iščite po celotni spletni strani: