NOVICA

Novo upanje za Bled
21.10.2022
SONY DSC

Gibanje Svoboda Bled je na sprehodu ob Blejskem jezeru novinarjem in novinarkam predstavilo svoj program za prihodnost občine. V ospredje smo postavili varovanje vodnih virov, jezera in rek.

Svežino in nove ideje v občinski svet in politiko prinašajo trije mladi ljudje – Lev Pavlovski, Tim Fabjan in Timotej Matej Zagorc, izkušnje ter občutek za soljudi pa Gregor Jarkovič, Anica Svetina in Metka Stošicki. Po več kot dvajsetih letih dela v medijih in turizmu v politiko vstopa kandidatka za županjo Romana Purkart, ki obljublja povezovanje med ljudmi, občino odprtih vrat ter strpen dialog.

Ker velik del lokalne liste Gibanja Svoboda Bled sestavljajo prav mladi, je en izmed naših poglavitnih načrtov popolna prenova Osnovne šole Bled. Moderna telovadnica ter svetli šolski prostori bodo blejskim otrokom nudili oporo, ki si jo resnično zaslužijo.

Svoje kolege in kolegice na Bledu sta podprla vodja poslanske skupine v Državnem zboru mag. Borut Sajovic in poslanka Katarina Štravs. Mag. Sajovic je dejal, da zaupa v svežino in odprtost ter povezovalnost, ki jo v lokalno politiko prinaša Romana Purkart, Katarina Štravs pa je pozdravila sestavo liste za občinski svet, ki Bledu prinaša novo upanje.

Deli objavo:

Novice

Iščite po celotni spletni strani: