NOVICA

Lokalni odbor Gibanja Svoboda ustanovljen tudi v Moravskih Toplicah
05.04.2023
GS_MoravskeToplice

Pred dnevi se je tudi v Moravskih Toplicah dokončno konstituiral Lokalni odbor Gibanja Svoboda Moravske Toplice. Predsednik je postal Mitja Horvat, za člana izvršnega zbora pa sta bila izvoljena Peter Brunec in Sašo Norčič. Predsednik lokalnega odbora je v skladu s strankinimi akti za sekretarko odbora imenoval Eliso Turner.

Vsi člani odbora se strinjajo, da se delo v politični stranki začne v lokalni skupnosti, kajti prav v lokalnih skupnostih so prebivalci najbližje oblastem in zato najlažje uresničujejo pravico do sodelovanja pri sprejemanju odločitev. Namen ustanovitve Lokalnega odbora Gibanja Svoboda v občini Moravske Toplice je delovanje stranke še bolj približati ljudem ter jim dati možnost za aktivno sodelovanje v družbi. Predsednik lokalnega odbora Mitja Horvat je izpostavil potrebo po aktivnem delovanju članov stranke v občini. “V sodelovanju z občani si bomo prizadevali izvesti projekte, ki so potrebni za kakovostnejše življenje ljudi v občini,” je še poudaril v nagovoru.

Člani Gibanja Svoboda v Moravskih Toplicah so na seji obravnavali še aktualne informacije, povezane z delovanjem občine, ter govorili tudi o programskem načrtu delovanja lokalnega odbora stranke v Moravskih Toplicah, ki ga bodo na prihodnji seji izvršnega odbora tudi sprejeli. Predsednik Lokalnega odbora je članom predstavil tudi programe, za katere se je stranka zavezala pred lokalnimi volitvami. Določili so vodje posameznih delovnih skupin za izvedbo programov, da jih bo mogoče čim bolj učinkovito uresničiti.

Deli objavo:

Novice

Iščite po celotni spletni strani: