IMG_20220702_165545

Člani Gibanja Svoboda Mladi so včeraj organizirali svoje prvo srečanje. Govorili so o njihovih prihodnjih projektih, ki se jih bodo lotili z vso zavzetostjo: zeleni prehod in podnebne spremembe, izobrazba, duševno zdravje, stanovanjska problematika. Svoje aktivnosti želijo v prvi vrsti usmeriti v lokalne volitve kjer bodo s svojimi najboljšimi močmi sodelovali pri vsebini in organizaciji dogodkov v domačem kraju in drugod po Sloveniji.

Vsebinski del so nadgradili z druženjem, kjer so se zabavali ob igrah tenisa in odbojke, se ohladili v bližnji reki, za konec pa ni manjkalo niti petja ob zvokih kitare. Zadali so si cilj, da bodo do konca leta izvedli še veliko podobnih srečanj z namenom povezovanja, spoznavanja novih obrazov in sodelovanja tako s posamezniki kot drugimi podmladki.

Aktivnosti mladih, ki bodo sledile v prihodnjih mesecih, lahko spremljate na vseh družbenih omrežjih, v kolikor pa se vam utrne ideja ali imate za mlade vsebinski predlog, jih lahko kontaktirate tudi na [email protected].

Deli objavo:

Novice

Iščite po celotni spletni strani: