NOVICA

Gibanju Svoboda v Radencih tri svetniška mesta
09.01.2024
GS_Radenci_113

Po neuradnih izidih predčasnih volitev v občinski svet Občine Radenci je Gibanje Svoboda med političnimi strankami dobilo daleč največje zaupanje volivk in volivcev in se uvrstilo na drugo mesto, dobili smo tri svetniške mandate. Skupaj z ostalimi zavezniki imamo v 16- članskem občinskem svetu tako sedem glasov, kar pomeni, da bomo svoje delo nadaljevali v opoziciji.

Svetniki Gibanja Svoboda so v Radencih postali Bogdan Lesjak, Toni Žitek in Aleksander Mulec, udeležba na volitvah je bila okoli 61- odstotna.

V Gibanju Svoboda se iskreno zahvaljujemo vsem volivkam in volivcem, ki so na predčasnih volitvah v občinski svet Občine Radenci svoj glas namenili Gibanju Svoboda. Še naprej se bomo borili proti korupciji in prispevali k realizaciji razvojnih projektov, tudi s pomočjo vlade in celotne strukture stranke Gibanje Svoboda.

Svoje delo bomo nadaljevali v skladu z obljubami iz kampanje, in sicer bomo z vsemi poslovniškimi in pravnimi sredstvi branili demokracijo, transparentnost in zakonitost dela Občine Radenci, hkrati pa spodbujali in podpirali projekte, ki prinašajo občini razvoj na vseh področjih.

Deli objavo:

Novice

Iščite po celotni spletni strani: