NOVICA

Gibanje Svoboda v drugem krogu županskih volitev v Mariboru podpira Sašo Arsenoviča
30.11.2022
Saša Arsenovič - portretna2

V stranki Gibanje Svoboda smo se odločili, da bomo v drugem krogu županskih volitev v Mestni občini Maribor podprli županskega kandidata in aktualnega mariborskega župana Sašo Arsenoviča.

V Gibanju Svoboda smo že pred prvim krogom lokalnih volitev poudarjali pomen dobrega sodelovanja med lokalno in nacionalno ravnjo in da mora Maribor dobiti pozornost in podporo države, ki ju je bilo v zadnjih dveh desetletjih premalo. Kot je ob oktobrskem obisku Maribora dejal predsednik stranke Gibanje Svoboda dr. Robert Golob je »ljudem treba pokazati, da se da stvari premikati naprej, ko sodelujemo in ko Maribor dobi podporo države, ki je umanjkala v preteklem desetletju ali dveh, ampak zdaj jo bo dobil«.

Po pogovorih z županskim kandidatom in županom Sašo Arsenovičem smo ugotovili, da so naše programske točke, pogledi na razvoj mestne občine in projekte, ki jih Maribor potrebuje, podobni. Prav tako ocenjujemo, da bomo lahko v Gibanju Svoboda skupaj s Sašo Arsenovičem uspešno in učinkovito upravljali Mestno občino Maribor, soodločali o razvoju tako mestne občine kot širše regije ter poskrbeli za projekte in rešitve v dobro občank in občanov.

Deli objavo:

Novice

Iščite po celotni spletni strani: