NOVICA

Bernardka Krnc: Odločen ne lažem, potvarjanjem in neresnicam!
17.11.2022
GS-Info-lazi-thumb

Predvolina kampanja v Šmarjeških Toplicah je zadnje dni polna laži, potvarjanj in neresnic. Na nekaterih portalih so se namreč pojavile popolnoma lažne navedbe, da naj ni bila kandidatka Gibanja Svoboda za županjo Šmarjeških Toplic v kazenskem postopku. Postopek, na katerega se zapisi nanašajo, je bil s sklepom sodišča v Novem mestu zavržen že januarja 2022. Gre torej za poskuse osebne diskreditacije kandidatke za županjo, ki jih spodbuja konkurenca, zato kandidatka Bernardka Krnc vse občanke in občane Šmarjeških Toplic poziva, da lažem ne nasedajo in glasujejo za župansko kandidatko in listo Gibanja Svoboda. To namreč zagotavlja transparentno delo občine in spoštljiv odnos do ljudi ne glede na njihovo prepričanje.

“Takšne osebne napade razumem predvsem kot stisko in strah pred izgubo oblasti sedanjega vodstva občine. Takšne poteze vlečejo tisti, ki nimajo razvojne vizije občine in izgubljajo podporo, ko spregovorimo o programskih točkah, ki občankam in občanom omogočajo kakovostno življenje v naši občini. Objave na nekaterih spletnih portalih imajo vse elemente kaznivega žaljive obdolžitve z namenom zaničevanja,” poudarja županska kandidatka Gibanja Svoboda Bernardka Krnc. “Preričana sem, da bodo ljudje v naši občini znali prepoznati resnico in se v nedeljo odločili s svojim glasom jasno reči lažem, potvarjanjem in neresnicam odločen ne,” je še poudarila kandidatka.

Volivke in volivce v Šmarjeških Toplicah vabimo, da se lokalnih volitev udeležijo in za županjo obkrožijo številko 1 pri listah za občinski svet pa podprejo kandidate Gibanja Svoboda.

Deli objavo:

Novice

Iščite po celotni spletni strani: