NOVICA

3 x ZA – za svobodo, razvoj, solidarnost in strpnost
18.10.2022
RobertGolob_DZ

Državni zbor je določil 27. november kot referendumski dan o treh vladnih zakonskih predlogih. Odločali bomo o spremembah zakona o vladi, noveli zakona o RTV Slovenija in spremembah zakona o dolgotrajni oskrbi. V Gibanju Svoboda verjamemo, da bomo enako kot na aprilskih parlamentarnih volitvah tudi na zakonodajnih referendumih, ki jih je zahtevala SDS, dobili prepričljivo večinsko podporo.

Vlada dr. Roberta Goloba se že od nastopa mandata pospešeno in premišljeno ukvarja z blaženjem negativnih posledic energetske krize in draginje. Pri referendumskih zahtevah SDS gre za napad na vlado in oviranje njenega dela s pomočjo zavajanj, saj se očitno ne more sprijazniti s porazom na volitvah. Največja opozicijska stranka več kot očitno politično zlorablja institut zakonodajnega referenduma v škodo državljank in državljanov.

Na referendumih 27. novembra bomo pravzaprav odločali le o enem vprašanju – v kakšni državi želimo živeti. V Gibanju Svoboda ne dvomimo, da bodo ljudje na referendumsko nedeljo v velikem številu prišli na volišča, obkrožili 3X »ZA« ter se s tem izrekli za svobodo, demokracijo, razvoj, solidarnost in strpnost. Vse kar so pogrešali v času vladanja Janeza Janše.

Deli objavo:

Novice

Iščite po celotni spletni strani: