Tomaž Lah

TomazLah

Tomaž Lah je kandidat na volilnem okraju Maribor 1.

Prihajam iz Maribora, kjer sem obiskoval Drugo gimnazijo ter končal študij računalništva na FERI. Moja poklicna pot se je v vseh letih službe odvijala v energetiki – področju, ki ga dobro poznam in ki igra glavno vlogo v zelenem prehodu.

V prostem času se ljubiteljsko ukvarjam z vinogradništvom, rad imam planinarjenje in potovanja, med športi pa smučanje, košarko in tenis. Sem veliko v naravi, saj sem vodnik dveh izšolanih psov pasme vižla. Dejaven sem, ali pa sem bil, tudi v mnogih društvih, med drugim kot član APZ Maribor tudi predsednik KUD Študent.

Gibanju Svoboda sem se pridružil, ker zaupam vodstvu stranke in ker menim, da si zaslužimo svobodno, demokratično državo z ohranjeno naravo in čistim okoljem. Vsi se moramo aktivno vključiti v izvajanje potrebnih sprememb, sploh glede na slabšanje stanja na vseh področjih v zadnjih dveh letih, kar me je tudi spodbudilo k temu, da sem se pridružil gibanju. Naša pot v prihodnost in v ogljično nevtralno družbo naj bo v naslednjih letih izvedena strokovno in učinkovito na način, da bomo od zelenega prehoda imeli koristi vsi, vključno s slehernim prebivalcem naše države.

 

 

Profili kandidata na družbenih omrežjih

Ne zamujajte, naročite se na e-novice

Sem in tja te bomo obveščali o pomembnejših dogodkih, akcijah in dosežkih. Nobenega smetenja, obljubimo!